Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Ring upp nu då.

Sitter och väntar på att faluvårdcentral ska ringa upp. Williams mollusk har blivit inflammerad, det rinner var och William har lite smått panik. Gör ont, är rött och lite svullet. Får se vad dom säger. Blir det att gå dit ska jag passa på att hämta linserna jag glömde fixa igår. Stackars William och hans mollusker, inte nog med att han inte tycker det är speciellt kul att ha dom han ska dessutom få två stycken inflammerade. När vi var dit i vintras sa doktorn där att dom ogärna gör något åt molluskerna då det är ganska smärtsamt och småbarn (under tio år) kan få fobi för att gå till läkaren vid smärtsamma besök. Får väl se när dom svarar.

Hehe gick med på familjelivs sida igen. Inte varit medlem på flera år, brukar dock kika i forumet ganska mycket så tänkte kan lika gärna vara medlem. Skrev två inlägg där i några trådar vet egentligen inte varför men kände väl för det. Tänkte mest vara medlem för att jag då kan kika på folk, det där SNOKA ni vet. Jag är grymt nyfiken och typ alla har ju ”blockade” profiler så lär väl vara medlem då S. Ibland skriver folk såna korkade saker så jag bara måste kolla vilka dom är, ibland skriver folk smarta saker också och då vill jag också se vad det är för slags människa som befinner sig bakom orden. Säger inte att jag alltid säger bra saker, men jag vet att man inte kan vara älskad av alla så det rör mig inte ryggen om folk tycker och tänker saker om mig. Vill självklart inte gärna höra det, men jag vet att ingen människa är älskad av alla sen skulle jag aldrig säga det till en person (om den inte verkligen förtjänar det), men folk tycker och tänker alltid saker så det får man lära sig som människa. Sen kan jag ju ogilla en åsikt någon har men det betyder ju inte att man ogillar personen, är viktigt att skilja på det sak och person liksom.

Nä nu ska jag sminka mig och fortsätta vänta på samtalet från vårdcentralen.

4 Comments

 1. Men ajajaj.. hoppas ni får ordning på det och att han slipper ta bort den isf..

  Ja jag var också med på familjeliv under grav men sen har jag inte varit där alls.. konstigt det där egentligen att man kan vara som besatt av en sida för att sedan inte ens kika in längre..?

  Men du, den innehåller ju ingen laktos! Är ju bara grädden o mjölken och den går ju jättebra att byta ut till laktosfri. Jag är överkänslig mot laktos så jag vet också hur illa det kan sluta..:/
  Men testa utan, du kommer inte ångra dig 😉

  Ha en fin dag nu
  kramkram

  1. Katrins vardagstjat – Hoppas också att det ska bli bra, vi fick tid imorgon 🙂 .
   HEHE eller hur tror man ledsnar lite på FL för folk är så sura jämt där.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: