Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Presentkort

När lyckan kommer i ett litet paket.

Fick en film och ett prov från Flux igår. 🙂

Paket

FLUX

Valde denna premie (i en panel jag är med i).
Då resten hade William.

12 Comments

 1. Ja om du vill uppdatera, tänkte fråga dig tidigare men glömde bort 🙂 Men hdäanefter om de kommer igen, är det bara klicka på uppdatera, eller är det massa annat som ska göras också? Kram

  1. Mammabea – Det är bara att uppdatera. Men välj; Uppdatera automatiskt. Det som dock händer en del är att det börjar krångla vid denna uppdatering och då kan man behöva gå in via FTP;n vilket är lite krångligare. Men skulle detta hända är det bara för dig att kontakta mig så fixar jag det. En annan sak, om du vill kan jag lägga till ett plugin på din sida så mailen från kontakta mig går direkt till dig (dina läsare skriver i en ruta på din sida, du kan kolla under kontakta mig på min sida). Detta gör att din mail inte kommer synas för alla + att dina läsare inte behöver krångla med att kopiera mailen med mera. Allt skrivs direkt på din blogg och sedan kommer mailet automatiskt till din mail + att det är spammskyddat så du slipper spam till din e-post. Det enda jag gör för detta är att lägger till rutan där och allt kommer de ut som innan med skillnad från att dina läsare som vill kontakta dig kommer direkt till din mail istället. Smidigt och enkelt och du slipper massa spam och skräppost 🙂 .

 2. Duktig du är som kämpat dig igenom utbildningen!!!
  Du skrev att du läser på distans. Vad innebär det? Har du en dag i veckan då du måste vara på plats i skolan eller är det ännu mindre???
  För mig blir det absolut distans som gäller OM jag hittar nån utbildning… Inget annat skulle funka just nu.
  Hoppas ni får en fin dag.
  Kram

  1. Anna – Det är kul, trivs väldigt bra på högskolan och med studier. Mycket för jag kunna fixa min tid själv och fått all den tid med min son som jag velat ha.
   Angående distans-kurser är det lika olika. När jag läste på komvux distans var jag aldrig i skolan, men på högskolan är det olika för termin till termin. Jag har även läst campusstudier. När jag läste på campus hade vi en dag på skolan i veckan ungefär.
   Nu när jag bytt till distans har vi nästan gång på campus, dock kan vi få vissa utsatta dagar som t.ex; den 14 september ska vi ha ”innedag”. Då ska man ta sig till högskolan och vara där 1 dag sen är det ingen mer dag under terminen. Det skiljer sig alltså från olika kurser. Nu i höst kommer jag ha 3 dagars innedagar innan jag beger mig ut på VFU, då jag läser till lärare behöver jag göra 10 veckors VFU i pgII som jag nu ska läsa sedan till våren är det 5 veckors VFU i pgIII, det är alltså beroende på vad man läser. När jag läste utveckling av e-tjänster hade vi enbart distans och där görs ingen VFU, men inom jobb där du arbetar med människor blir det ju VFU för man måste lära sig det praktiska och då blir det ju inte bara att man är hemma som t.ex jag är van vid nu när jag läst teoretiska kurser enbart.
   Hoppas du förstår hur jag menar? Annars är det bara att fråga.
   Hoppas ni får en fin dag med. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.