Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Jag är torpare ja, ja ligger på söffa för så ska de va.

Haha kom och tänkta på när jag och Anna då 14år satt på min mammas altan och Anna nyligen kommit hem från sin semester och förfärats över att hennes yngsta syster lyssnat på den i bilen. Haha, minne. Nu sitter william i soffan bredvid mig och ska ha museum med mig, där han visar sitt lego. Så ska fortsätta leka, som den lektantsmorsa jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.