William Tweenieåldern I en galen mammas värld.
Tweenieåldern

I en galen mammas värld.

Jag älskar att göra lite smågalna saker åt William. Bland annat brukar jag kunna (för att kontra hans tror du på tomten eller attityd säga), alla vi som tror på rumpor räcker upp en hand! William räckte upp handen men inte jag, William bara, MEN asså mamma rumpor finns ju. DU har ju en själv! Jag bara, nä du William jag har ingen rumpa alltså finns dom inte. William garvade som fan åt det där.

William har hävdat sen han var fyra år att tomten inte finns, då hävdar jag att det inte finns några rumpor. William tycker jag är knäpp men ändå rolig, jag älskar att vara rolig och lite knäpp så jag antar att vi kompletterar varandra bra jag och min son.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: