FAN detta är inte min dag. Hela dagen har varit skit och jag ska gå och lägga mig snart så jag vaknar upp till en ny.

Gjorde nyss världens tabbe när jag beställde resekort från Dalatrafik, trodde att det LIKT andra tjänster skulle ta någon dag att hämta ut. Tänkte nämligen åka till Orsa på onsdag. Upptäcker efter jag beställt att kortet tar 6-8 dagar att få, faaan! Ska ringa imorgon och fråga om det går att få tag på kortet på annat vis. Kanske genom att åka till borlänge och hämta ut det där har ändå orderbekräftelsen, annars får jag väl använda värdekortet i höst och betala resan kontant till Orsa vilket jag inte alls känner för.

Den här dagen är inte kul, jag vill bara lägga mig ner och gråta. Det känns som livet suger för stunden, behöver semester tror jag. En riktig komma bort en stund, om så ens för bara ett par timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: