Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Dåligt samvete.

Fick dåligt samvete över inlägget nedan. Hatar att beklaga mig, det finns alltid saker som kunde varit värre. Dumt att klaga, jag har så mycket fint att vara glad för som jag är glad och tacksam för. Idag är jag bara lite ur form.

4 Comments

  1. Inte ska du ha dåligt samvete. Alla har sina ups and downs och det är fullt förståeligt att inte alltid vara på topp..:-)

  2. Klart att man får beklaga sig ibland, det skall du inte ha dåligt samvete för!! Alla har dåliga dagar punkt slut. Ibland är det riktigt skönt att skriva av sig oxå! ;O)
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa