Usch, rejält sliten idag. Inte bakis direkt men trött. Känns att man var ut igår ska ta lite frulle och se om det kanske förändrar saken legat i badet och försökt på mig den kursen.
Egentligen längtar jag mest efter en pizza, sjukt det där med bakispizzan det enda man är sugen på dagen efter. Dock känner jag mig nöjd med gårdagen, insåg att nu behöver jag inte gå ut på ett tag jag har fått min års dos av utelivet. Inte så att jag inte skulle haka på om någon frågar men jag känner inget behov av det, har känt mig lite pressad i sommar innan att göra något men nu är mitt utelivsdos för sommaren fulländad. Perfekt, bilder kommer senare. Nu ska jag äta frulle.

4 kommentarer

  1. Sv: Inte kul nej… Hade ju inte räknat med det på semestern, så därför hade jag ingen medicin med :S Men ska förhoppningsvis få det ordentligt utrett nu snart!

    Haha, alltså det där med bakismat är nog något alla har.. Funkar liksom bara att äta vissa saker 🙂 Pizza eller kebab går alltid ner för mig, annars är det typ 10 st vetekakor.. till Frukost! 😛

  2. Ja, kanske det.. Fast något som alltid funkar för mig är som sagt vetekakor (runda mjukmackor) med bara smör på.. 😛 Är ju inte salt alls..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: