fbpx
Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Classic car week tisdagen.

Jag, Björn och William samt Björns mamma, hennes pojkvän och hans mamma åkte till CCW på tisdagen för att kika. Väldigt oplanerat men helt klart bra, det var lite saker jag och Björn behövde diskutera ensamma så vi åkte i bilen själva och det känns väldigt skönt och bra, det behövdes om man säger så. På classic car week gick vi sedan runt och kikade. William ville absolut åka en sån där stimulator och ingen ville ställa upp så den som fick göra det var helt enkelt jag. *hehe*. Jag skrek, fy fan va läskigt det var. Verkligen inget för mig :-p, jag fick flera gånger säga till mig själv i huvudet “det är inte på riktigt”. Grafiken var ju inte den bästa fast var ändå häftigt liksom, William tyckte det var as kul men han skrek inte de minsta. I alla fall gick vi runt, kikade och William passade på att leka med skummet som likt varje år fylls i fontänen i Rättvik. Är väl någon rolig typ som tycker att det ska göras. I alla fall åt William en korv, jag han träffa Lena en sväng och sedan begav vi oss hemåt. Vi stannade till i Bojsen Beach för William skulle bada, var jätte mysigt med solnedgången bakom. Sen blev det max, klockan var 23.00 på kvällen så jag och Björn åt lite och William somnade direkt när vi kom hem. Här är bilder från vår mysiga kväll i Rättvik (CCW 2011).

Finbilar

Stimulator time.
Jag och William högst upp
(Björn fotade)

Björn fotade (denna såg vi på insidan)

William fick en klubba av mig.

Lek i fontänen.

Lekas
Anser att barn är barn och ska få leka i sånt här.

William

TITTA MAMMA!

Mumsar klubba

Båtbil eller bilbåt?

Finaste Lena.
En av Williams två gudmödrar.

William med sin gudmor Lena.

Avslutade kvällen med ett bad.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: