Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En dag vid havet.

I onsdags åkte jag, Björn och William till havet utanför Gävle för att bada, minns inte vad stället heter men man åkte förbi Furuvik så man kom fram till Uppland, skriver till orten senare. Var så sjukt fint där. Jag, Björn och William njöt i fulla drag och jag låg där och kände mig så himla lycklig. Det tror jag William och Björn gjorde också. Vi hade en helt underbar dag, badade, solade lite (jag vitast på stranden som vanligt) och sedan åt vi glass på vägen hemåt. Åkte och kikade lite på vattenfall och tog en promenad tillsammans, mycket skratt och lycka. Det kändes så bra, jag är så nöjd med denna sommar. Tänk att så lite kan göra så mycket. Bilder från i onsdags får ni här.

 

Lite pause efter vägen

Myste i sanden och byggde lite.

Världens gladaste William badar i havet för första gången i sitt liv.

Så sjukt vackert.

Vackert

Snäcka

Mamma likblek

Björn började hjälpa William lite med bygget

William badar i sitt lilla hav 😉

Min fot

En ensam hink

William simmar med flytkorv.

Så vackert

Lite turist tid tog vi oss för. William och Björn.

Så vackert

William lekte i väntan på Björn som passade på att flytta bilen.

William träffade kungen och drottningen 😉

Så fin natur

Ekblad

Far och son <3

Tänk att vatten kan vara så fint. OBS detta är inte havet utan från när vi turistade lite.

En lång läskig trappa.
HEHE jag gick och tänkte nu ramlar jag hela vägen ner. HEHE

Så himla vackert

En fågel på himlen

Trappan nerifrån.

3 Comments

  1. Inte så kul att laga hål men det är skönt nu när det är gjort 🙂 Ja grilla var riktigt smaskigt, men vädret tycks aldrig vara på min sida då det vankas grillning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d