Brukar sällan skriva om filmer, men tänkte faktiskt köra med ett filmtips så här inför kvällen.

1 – En djävulsk romans. Jag blev sjukt “förälskad” i Ryan Phillippe när jag såg denna på bio 1999. Jag minns att jag tänkte att han var den mest snygga karl jag sett. Har nog alltid haft en svag sida för lockiga karlar. Så underbart att dra handen igenom lockigt hår. Hur som helst filmen är skit bra, och jag tycker absolut att den ska ses.
2 – Disney, alla! Jag är disney nörd in i själen och finns inget så bra som att se disney och skratta, gråta och mysa framför soffan.
3 – Grease. Bör alla se, helt klart en speciell känsla. Minns när jag såg den första gången, jag hade köpt bananpizza med beasås och bjöd Anna på. Vi satt i mitt rum, i min bäddsoffa i Orsa och Anna var väldigt fundersam om banan på pizza verkligen kunde vara gott. I alla fall så var filmen SÅ bra, jag tyckte John Travolta var en kille helt i min smak.
4 – Stand by me. Åh jag älskar den filmen, minns hur snygg jag tyckte River Phoenix var i den filmen. Sen scenen med postlåde baseboll är och förblir min favorit!
5 – Den gröna milen. Lite små läskig, sorglig och absolut helt klart sevärd. Gillar också att gubben där är samma som pastorn i Lilla huset på prärien.
6 – Mermaids, SÅ bra. Cher, Winona Ryder och Christina Ricci. Klassiker som jag verkligen älskar!
7 – Forrest gump, Så underbar film. Man kan ju inte annat än älska honom.
8 – X-men. Alla jag är dessutom sjuk förälskad i Wolverine.
9 – Titanic, Ja den måste väl vara med den också. Klassiker även om jag inte sett den på flera år. Älskade den som yngre.
10 – Pretty Women, Min stora favorit från 13 års ålder. Jag blev helt förälskad i den filmen och har sett den MÅNGA gånger genom åren.

Summering av detta? Jag är inte så mycket för moderna filmer. 😉

3 kommentarer

  1. Ett filmtips ja 🙂 hehe sett alla utom en, ja om man inte räknar disney då, där har jag knappast sett alla. Men är inte så mkt för sånt heller, om det inte är typ komedi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: