Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Cars 2, bio-mys i Falun.

Drog med William på Cars 2 och det var en hit. Sen älskade jag att Jocke Berg gjort låten i filmen, helt underbar låt så fin text. Hoppas den ges ut så jag kan lyssna via spotify sen, har du inte hört den? Sök efter den på youtube. Filmens tema anser jag var att acceptera människor för vilka dom är och inte för vilka vi vill att dem ska vara. Tycker absolut att man ska se den om man sett ettan. Så fin, blir ju att köpa till samlingen när den kommer ut sen. Längtar redan! Vet att den kommer gå varm här hemma.

 

William var nöjd, jag blev dock besviken att de haft fått slut på cars 2 popcornen. Jaja sånt är livet, William fick vanliga popcorn och han var glad över det med. Hade godis och läsk och 3D glasögonen på och vi hade en helmysig vår tid tillsammans. Den här sommaren har varit helt perfekt, jag känner verkligen att det varit underbar att få vara med William så gott som varje dag och njuta av att vara mamma. Det är ett glädjeämne, läste förut om att något folk stör sig mest på är mammor som skryter om hur underbart det är att vara förälder. Jag har funderat på den saken, varför är det fel att älska att vara mamma? Varför är det fel att faktiskt njuta av att skapat ett liv och få se en annan människa växa upp. Genom William ser jag mina drömmar, genom honom är jag hel. Jag är så glad över gåvan att vara mamma och om det räknas som fel och skryt? Ja då kanske det är det, men jag vägrar sluta beskriva hur glad jag är att ha William. För mig är han livet, utan honom är jag ingenting. När han inte är med mig är jag ensam, förvirrad och ofta väldigt grubblande, men när han är med mig är jag glad och jag ser vad som är bra i livet för mig. Han är viktig för mig och jag är stolt över att vara hans mamma. Denna sommar där jag fått chansen att vara med honom känns lyxig. Jag vet att jag aldrig kommer kunna ge ett till barn samma möjligheter jag gett William, han fick vara hemma tills han var två och ett halvt, han har varit ledig alla fredagar, alltid fått gå hem senast tre på dagarna, vi har alltid haft somrarna att göra saker på. Han är ensambarn och för många är det något negativt, det ses som fel och avvikande. Allt man läser om ensambarn är negativt och allt man hör hela livet är ”JA men var glad att du inte är ensambarn.” Men det är inte alltid helt perfekt att ha syskon heller, alla syskon får inte det där tajta bandet, vissa syskon hatar varandra och slutar ses i vuxen ålder. William är otroligt empatisk och bryr sig om andra människor även om han är ensambarn, och jag har nog mycket för jag studerat funnits där för att svara på hans frågor. Jag har alltid varit den som haft tid med honom, jag påstår inte att det är så att alla barn ska vara hemma i två och ett halvt år, absolut inte. Men jag är glad över att jag hade möjligheten att vara det, jag är glad att jag haft tid och vara med William. Jag tror vi stärkt ett speciellt band mellan varandra, för han kan prata med mig om allt och det är jag stolt över. Jag är en bra mamma, jag påstår inte att jag är perfekt för ingen är perfekt. Jag precis likt alla andra har brister, men jag är en bra mamma en ganska lagom sådan. Men jag är en stolt mamma, stolt och tacksam över att just jag fått bli mamma till mitt barn.

Förväntansfull.

William på bion.

Nöjd kille

Alltid spex 😉

Vi två

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: