Jag grät verkligen i dagens avsnitt. Nu får jag lov att vänta tills nästa år innan jag kan se den igen, stod mars på nätet HOPPAS inte väntan blir så länge, det skulle liksom betyda 6 månaders väntan innan min favoritserie börjar igen. Stod knappt ut förra året och då var väntan lika länge. Var så mysigt avsnitt för man fick se flashbacks från tidigare avsnitt i början av serien dom var så SMÅ. Hehe jag känner mig som en i gänget där. Dock är jag inte ensam om det för jag har pratat med fler som känner samma sak. Pretty little liars hade sitt uppehåll förra veckan och nu The secret life of the american teenager. Får glo på The lying game och sedan The vampire dairies som börjar nästa vecka om jag inte är helt ute och cyklar. Åh kommer sakna The secret life of the american teenager och lika så Pretty little liars. Vill se mina favoriter ju, serieuppehåll suger!

7 kommentarer

  1. Åh, så surt! Vet du hur länge uppehållet är?
    Även Switched at birth har väl ett obestämt uppehåll nu? :S
    Vampire diaries kommer iaf nytt nästa lördag! 😀 Wiie!

  2. Men så dåligt! 🙁 De flesta serier följer ju ändå “normala” säsonger, höst & vår. Det som var skönt iofs va ju att man hade något nytt att se hela sommaren.. Varför kan de inte spela in året om?! 😀

    1. malle – Ja jag vet, verkar som att ABC kör lite andra perioder än normalt. Men som du säger är det ju soft med sommarserier också 😀 . För ofta går man ju annars och längtar där 😉

  3. Åhhh, jag är så ARG att det är så långt uppehåll ! Vad ska man nu göra? Det känns ju som att de där serierna är en del av ens liv, av ens vardag. Haha, du har fått mej totalt galen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: