Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Busungen.

 

William är herr spex. Han älskar att spela lite teater och stå i centrum. Då hans skola erbjuder sånt och det är mycket musik och drama där passar William väl in. Idag hade han fått dessa glasögon av sin farmor. Han har verkligen roat sig kungligt om man säger så.

Han kan vara så rolig ;).

Haha 😉

6 Comments

  1. Om jag bestämmer mig för att skaffa eget domännamn och börja blogga på wordpress, tror du att du skulle kunna hjälpa mig då? T.ex. med att peka domännamn (vet inte hur det funkar) och kanske designen? Hur mycket tar du betalt för sånt? 🙂 inte bestämt mig än, dock 🙂

  2. Låter skitbra ju! 🙂 Jag hör av mig framöver, då jag bestämt mig 🙂
    Själva photoshopdelen kan jag ju själv då jag pluggar grafisk formgivning, men sedan är det ju en annan sak att lägga in allt osv 😉 Men jag hör av mig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d