Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Gynekologi

Kallelse

Den 6 oktober ska jag på kvinnokliniken. Alltså lite mindre än en månad kvar. Får hoppas att jag inte fått min mens då bara, oron för det finns ju där. Får se hur det blir ska träffa en kvinnlig läkare, vilket jag tycker ska bli bra. Hade känts jobbigt om det var en man, har rejäl gynfobi. Men det känns som det nog kommer gå bra. Antar att vi diskuterar saken och dom kommer väl ge mig tips och ideér får jag hoppas. Som sagt är jag ändå oroad, det känns jobbigt på grund av min gynfobi.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa