Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Varför alla dessa spin off?

Jag är inget större fan av spin off och även om sex and the city inte varit någon favorit, har jag ändå svårt att se att denna kan bli bra. Kanske inte direkt kan kallas spin off heller när det ska handa om Carrie tid i skolan, men det är inte samma skådespelare och såna saker tycker jag personligen förstör serier rejält. Folk vill inte ha nya karaktärer, folk vill ha samma som alltid. Nä detta är dagens diss.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: