Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Spela triss.

Jag tycker det är jättekul med trisslotter, det är verkligen något spännande med att skrapa fram vinster ur dessa små rutor. Själv föredrar jag att spela Triss på det gamla vanligt sättet, med en bricka framför sig där man med en krona eller finger skrapar. Jag brukar dock aldrig vinna på triss, det högsta och enda jag någonsin vunnit är tjugofemkronor och då skrek jag och var jättelycklig! JAG vann! Det är dock en viss spänning och jag önskar varje gång att jag ska vinna just för att känslan av en vinst skulle betyda så mycket för mig. Men alla kan inte ha tur i spel när det gäller pengar. William och Björn brukar dock vinna på triss lite då och då, eller ja Björn vinner väl men William skrapar och sedan delar dom på vinsten. Barn får ju inte köpa trisslotter längre. Brukar ni spela på triss? Föredrar ni likt mig det gamla vanliga sättet eller gillar ni även att spela trisslotter på nätet?

2 Comments

  1. Tjenare ! =) Kul att du hittade mig blogg, har läst igenom din och gillar det du skriver! Ett tufft liv du haft men utav det jag läser så verkar du kanon stark ! Bra jobbat tjejen !! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d