Dark Mode Off / On
Städa

Städas och donas.

Nyss haft seminarium, William är i skolan och jag har precis passat på att städa. Skönt att ha sådant gjort tills imorgon, kommer ju en del folk hit då. Blir bra när man är klar med allt, egentligen hatar jag att stressa innan sånt här, men är man en perfektionist så är man.

Annars har jag funderat på kalas för William, bestämde mig nämligen för ett par veckor sedan att skippa barnkalas i år, jag orkar inte. Det är bara massa barn som inte tycker om det ena och de andra, det är dyrt och det är ofta rörigt. Istället tänkte jag köra med att bara bjuda över några på lite fika någon dag, de han leker med. Kanske låter snålt eller tråkigt men jag orkar verkligen inte ha kalas i år, det är mer stressigt än det är roligt.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: