Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Tandnummer 5 rök i morse.

Williams femte tand åkte ur i morse han hade tydligen bara känt på den med tungan så for den ur. Han var mycket imponerad och stolt Tänk att det kan vara sådan lycka att tappa en tand? Minns själv hur glad man var när tänderna lossnade och man fick sina guldtior. Så här ser han i alla fall ut nu, det fattas ganska många tänder.

Tandlös kille.

På enda sidan är en ny tand på väg.

 

 

6 Comments

  1. Jag hoppas mina barn inte ärver mina tänders sätt att ”lossna”… Det var en del av dem som inte alls ville lossna så jag var tvungen att gå till tandläkaren och få hjälp när jag hade vänt och vridit på dem så de fastnat i sneda lägen eller att tanden under började komma upp.
    Envisa tänder att vilja stanna kvar i munnen liksom.

    Det hade varit skönt om de bara farit ut som Williams 🙂

    1. Martina – Fy så jobbigt :-(. Skrämmande upplevelse för små barn att behöva gå igenom. Får hoppas dina barns bara åker ut 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: