1. Berätta om första fyllan.
Hmm, beror på detta. Första gången jag drack var det ju typ 2 eller 3 starköl och man tyckte man blev jättefull. Sedan blev det ju bara mer och mer, var 14 när jag drack alkohol för första gången. Sedan vid femton festade jag typ hela tiden, där vid femton sprang jag runt och smådrack med folk. Fick någon öl där och där typ. Svårt att berätta specifika minnen, minns dock när jag tagit en julglögg (stark) ur mammas barskåp mitt i sommaren och satt och drack för att bli full, var 15 då och aningen desperat. Jag drack också mängder när jag var ensam hemma runt den åldern, så till den grad att grannen hotade med att skvallra för min mamma *hehe*.

2. Berätta om första kyssen.
Första riktiga kyssen, ja vad säger man om den. Egentligen inte så märkvärdig, satt på ett staket när killen kysste mig och jag kysste tillbaka.

3. Vem är ditt snyggaste hångel?
Haha, vilken fråga. Jag vet faktiskt inte? Jag har nog alltid varit ganska kräsen och det är väl egentligen 2-3 stycken jag hånglat med utan att tycka dom varit speciellt snygga.

4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
Yngsta – Han var sjutton och jag var tjugotre.
Äldsta – Han var 22 och jag var 16…

5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
Ja…

6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Mina ögon.

7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
Ögon och nacke.

8. Favoritsexsoundtrack.
Va? Har nog inget.

9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
Hmm, måste fundera över saken? Det får väl bli någon mr music då. Mycket skit på dom.

10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
Helt klart Ian Somerhalder, sjukt snygg!

11. Har du ljugit för att få någon i säng?
HAHA, näää!

12. Har du strippat för någon?
ASG, jag tror jag skulle få betalt för att inte strippa för någon. Svaret är nej, skulle känna mig urfånig!

13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Beror på? Haft rejäla inlägg några gånger i bhån när jag använde wonderbra. Funderar om det räknas?

14. Har du snattat?
Nej.

15. Har du moonat?
NEJ! Det är inte min grej :-p.

16. Den du levt och upplevt mest med?
Måste bli William. Upplever saker varje dag med honom.

17. Hur många har du varit kär i?
Hmm, jag vet inte. Jag vet faktiskt inte stundvis om jag någonsin varit kär på riktigt. Ibland tänker jag att han var jag nog kär i men så tänker jag om det verkligen var kärlek eller inte. Tyvärr så kan jag inte säga att jag är helt säker på om jag varit kär. Jag har liksom aldrig vågat tillräckligt mycket för att släppa någon så nära mig.

18. Käraste ägodel?
Vill ju spontant säga William men jag äger ju honom inte. Jag antar att det får bli; plånboken pappa hade innan han dog, mitt halsband jag fick av morfar, min zornring jag fått av mamma, samt min mjukisdjurshund jag fick av pappa strax innan han dog.

19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
Få ett till barn kanske?

20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
DÖDEN! Att William ska dö, eller någon jag känner ska dö, att jag ska dö.

21. Homo, hetero, bi?
Hetero.

22. Vad är kärlek?
Den frågan ställer jag mig ofta. Kärlek för mig är kärleken jag känner för William. Kärlek är något starkt något man är villig att ge allt för.

23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
Försöker tänka att allt som skett i mitt liv skett av en anledning, och jag vill inte ändra något.

24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
Ja mina innersta tankar.

25. Ordet är ditt.
Svårt detta, men vill säga att jag är nöjd med det liv jag lever. Är glad att jag har det jag har och att varje stund med William är den värdefullaste stunden i livet för mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: