Just nu.

Lektionen blev verkligen lyckad! Eleverna var så duktiga och det var jättekul att se att de faktiskt tyckte uppgiften var rolig. Kändes jättebra! Sparade det självklart som ett tips för framtiden, när man står med egna lektioner på riktigt.

William hade halvdag i skolan idag så jag drog och hämtade honom vid tolv, vi gick hem spelade lite spel och så ringde Björn och ville ta med William till jobbet och Kniva en stund. Det tyckte jag var en utmärkt idé så jag passade på att dra till brorsan. Han bjöd på lite kladdkaka.

Åkte hem och här blev det nattning, läsa bok och nu sover William. Jag ska göra detsamma snart. Jag borde också fota lite känner jag. Får lite ångest över att jag enbart haft test i några dagar blir så opersonligt då. Men här får ni bilder från när jag idag hittade William spela twister med sig själv.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Just nu.

 • 20 oktober, 2011 at 10:38
  Permalink

  Kul att det går så bra för dig 😀
  Meeen du skulle väl ha vart med sonen & lekt, twister kan ju bli riktigt skoj. 😉

  Reply
  • 21 oktober, 2011 at 08:43
   Permalink

   KackMarie – De är barntwister så man får inte plats som vuxen på den :-p

   Reply
 • 21 oktober, 2011 at 13:53
  Permalink

  Härligt att lektionen gick bra! Är så underbart när man suttit länge o planerat o det går hem 🙂

  Sv: Vart var det du bodde? Låter ju grymt med en sån kurs. Finns tyvärr inget här vad jag vet. På BB sa de att allt såg bra ut och vad jag kan se så gör det det nu också, men ändå funkar det inte. Lite trist men så det är antar jag. För mig fungerar pumpningen superbra, enda jobbiga är ju att det tar dubbelt så lång tid och är lite omständigare med förvaring/uppvärmning när man är på språng. Tack förresten för att du delade med dig av din historia. Man känner sig först ganska ensam men har fått jättemycket stöd nu i bloggen. Så känns mycket bättre nu 🙂

  Reply
  • 21 oktober, 2011 at 14:10
   Permalink

   Pernilla – Verkligen 😀 . Jag bor i Falun. 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: