Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Ny header och foton.

Hade tråkigt så fixade en ny header dagen till ära. Vet dock inte om jag ska försöka hitta en ny design till bloggen också? På ett vis är jag nöjd och jag tycker headern såg bra ut till sidan? Men vet inte, var headern jag hade innan mer personlig?
Måste fundera ett tag.

Sprang i alla fall ut och gjorde hjärtan av löv idag för att fixa till headern. Så här får ni lite foton.

 Höstlöv i Falun.

Hjärta.

I löööv U.

Jag har uppsatt hår idag, något som inte hör till vanligheterna.

Om du får för dig att besöka mig.
*S*, nä då men tänkte bara visa min ytterdörr.

16 Comments

  1. ja känner mej ovan i utsläppt:P
    Ja jag lovar det har tagit mej 28 år att hitta på vårat lilla sjukhus vi har här och då har ja vart där rätt ofta så ska bli kul å se hur många timmar försent man kommer för man yrar omkring

  2. Vilken underbart höstig header! Är så fint nu med alla färggranna löv ute 🙂

    Sv: Tyvärr är ju folk inte så pigga på att sälja lösa delar och har ju redan lagt en del på pumpen så känner inte för att köpa ett helt set till. Men det är inte så dyrt att beställa inom eu om man hittar rätt sidor, bara lite extra leveranstid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.