Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Telefontankar.

Nu om ett par dagar har jag haft min mobil i två år, vilket är LÄNGE för att vara mig. Har dock varit nöjd med den tills för cirka ett halvår sedan då jag började ledsna. Nu är jag då i valet och kvalet. Jag kan förlänga mitt telenor-abonnemang nu från den 30;onde. Då binder jag mig i 2,5 år i och med att det är i April min bindningstid löper ut. Just nu kan jag alltså förlänga, samtidigt som telenor är helt okej är jag inte 100% säker på att det är telenor jag vill ha. Ingen jag känner använder telenor vilket gör det dyrare att ringa i längden, de flesta jag känner har telia. Så här står jag nu i valet och kvalet ska man byta eller stanna? Eller ska man prova något helt nytt? Känner mig osäker liksom, det känns inte alls helt hundra vad jag vill ha.

Vad använder du för abonnemang? Fördelar och nackdelar? Varför valde du som du gjorde?

9 Comments

 1. jag har 3 å har haft de väldigt länge tror typ i 5 år. valde de för mina polare hade de, man ringde då gratis till alla innom 3, nu har ja de för ja får rabatt där, min barndomsvän jobbar där, sen har hela min familj 3. Jag är nöjd med dom, man kan lägg aupp sitt abonemang precis hur man själv vill ha de 🙂

 2. Jag kör på comviq. Vi bytte både jag o sambon för att ringa billigt till varandra. Dessutom har mina föräldrar och två av bröderna det. Så min mobilräkning ligger på typ 50 spänn i månaden 😉

  Sv: Du råkar inte ha din blogg liggande på wordpress eller så?! För det är ju så jäkla komplicerat att få in widgets i wp om man inte vet. Har provat videofyme för har ett konto där med men fungerar inte.. Tänkte om du har erfarenhet av wordpress kanske du kan assistera 😉 För håller med dig om det där med trygghet. Men man måste iaf ha länken för att hitta videon – den är inte sökbar.

 3. Tuvärr inga erfarenheter om mobiler i Sverige, eller telefoner heller för den delen. Den jag har nu är av den gamla sorten och jag är väll den enda med en sån uråldrig nu-för-tiden 😉

  Tack för de fina orden om mitt inlägg omviktfredagen. De värmde.

  Hälsningar
  Yohanna

 4. Jag har halebop hallå. Likaså Thommy. Vi tog bort hem telen när vi bytte till det abonnemanget. Kostar typ som & ringa från en hem tele. Så tyckte det var lika bra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: