Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Hår funderingar.

Såg på Pretty little liars halloween special och blev helt besatt av Arias hår! Så snyggt, liksom svart med rosa slingor. Nu blev jag jättesugen på att prova det själv. Sen vill jag klippa mig också, funderar på (om ekonomin tillåter det) att gå till Haraldsbogymnasiet och fixa håret igen. Funderar helt på svart med rosa slingor, måste visa bilder  så ni får se. Tycker Aria är så himla fin, gillar hennes kläder också. Sen hade jag ju svart hår ett tag och gillade det mycket! Men kändes också som det tog för mycket av håret men om man lägger in rosa slingor kan de ju bli coolt och bryta av lite. Försökte ju med rött innan men det gick inge vidare, rosa kanske blir bättre. Vad tror ni?

 

 

Bilderna lånade från google.

6 Comments

  1. Testa! Tror du skulle passa i det eftersom du har så långt fint hår.
    Aria är såååå snygg. Man blir lite smått avis.
    Hade förresten rosa toppar förut, det var poppis när jag var 16. Hehe. Men kontrasten rosa/svart är skitsnyggt.
    Tror dock det skulle vara snyggare om slingorna kom underifrån istället för att dom ligger så mycket på ytan.

    1. Sarah – Funderar verkligen på det 😀 . Tänker också att jag vill ha dom lite under ytan som första bilden ovan gillar jag men vill inte ha för många uppe på. Hehe hade också rosa toppar med blont hår ett tag, eller ja inte helt färgat brukade spraya på det :-p

  2. Haha åh, så hade jag för några år sedan. Så himla snyggt. Hade rosa lugg på det jag, efter ett tag. Det började med bara slingor ^^ hhaa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.