Iphone 4s

Idag beställde jag en ny telefon. En Iphone 4s, priset blev lika som en Iphone 4 så därför valde jag 4s, känns kul. Haft min Satio i två år nu, tog telenor abonnemang. Fick samma pris som nu men med skillnad på 3000 fria sms samt frisurf gratis som jag tidigare har fått betala för. Nu får man väl bara vänta in telen då. Hade inte tänkt skriva något innan jag får bild på den men tänkte “va fan” typ.

Ska snart gå och sova, sett på lite vampire daires och the secret circle.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Iphone 4s

  • 30 oktober, 2011 at 09:59
   Permalink

   Camilla 31 år & 8 barnsmamma – Va roligt 😀 .

   Reply
 • 30 oktober, 2011 at 10:24
  Permalink

  jag är kär i min Iphone kommer aldrig byta igen haha.

  Sv: jag äter mediciner dagligen som innehåller saker som gör att jag inte får ge blod, har ätit dom i 6 år med undantag då jag har varit gravid 🙂

  Reply
  • 31 oktober, 2011 at 21:27
   Permalink

   Sara – Mamma till Yrla och Noel – 😀

   Reply
 • 31 oktober, 2011 at 12:22
  Permalink

  Åh, vad kul! 🙂 Jag suktar efter den eller nyaste Samsung, men mitt Telia-abb går inte ut förrän sista mars så jag får snällt vänta. :-/ Och då ska jag ta ett annat företag än Telia…
  Johanna recently posted..Höstlov.

  Reply
  • 31 oktober, 2011 at 16:39
   Permalink

   Johanna – Va roligt 😀 . Vad har du för någon nu?

   Reply
  • 1 november, 2011 at 11:11
   Permalink

   Eleonore – Vinn exlusivt halsband från Truly Me – KUL! Jag hoppas på att få min också!

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: