Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En eftermiddag.

Hmm undra vad man ska berätta för något spännande. Sov ganska oroligt inatt, vaknat flera gånger fått vända mig och sånt. William är hos Björn, vilket jag tror även det får mig smått oroad det blir ju som att sova ensam vilket jag inte gillar.

Hur som helst, brorsan kommer hit senare vi ska laga lite soppa till middag. Jag som blev så himla sugen, sen får jag se vad som händer tror det kommer bli en rätt lugn dag. Vad ska ni göra?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: