Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Jag suger på detta.

I alla fall för stunden, har liksom inget att berätta och då finner jag inget spännande att skriva om. Det jag kan berätta om dagen är att jag pluggat (Herre min Jesus och kors i himlen), jag har även börjat skriva en ansökan om stipendium när jag bittert insåg att de även behövde mina GRUNDSKOLEBETYG! Jag kände lite stressat WHAT?! Vad ska de med mina betyg från grundskolan att göra, till saken hör att jag inte ens sparat dom, och senast 1 november ska denna vara inlämnat (vilket jag inte visste) så antar att jag får ringa på måndag och höra om det är okej att komplettera dom uppgifterna. Okej med gymnasiet och högskolebetyg men HÖGSTADIET?! Dom betygen skäms jag för, känns jättepinsamt att skicka in dom…

Jag och William glodde på Pelle Svanslös när vi kom hem, efter det så åkte han med Björn. Mattias kom hit och vi har kikat på lite tv. Blir väl snart sängen, jag ska bege mig till maxi imorgon och handla. Haha jag har som sagt inget roligt att förtälja er men detta kanske duger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: