Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Bantar dag nummer 1.

Från och med idag ska jag äta nyttigt. Känns bra har behövt det ett tag men då jag inte varit taggad har saken legat nere. Nu blir det dock ”andra bullar”. Åt frukost idag (kors i taket) den frukosten jag brukar hålla mig till för att gå ner i vikt och få igång magen. Skillnaden är dock att jag köpte solrosfrön och messmör, nu är det så att jag verkligen inte tycker om messmör men det innehåller mycket järn och ännu mera laktos (tog dock lätt messmör) och då jag är överkänslig mot laktos vet jag effekten! Hur som helst bättre de än något annat. Blev en riktig järnfrukost egentligen för jag tog min järntablett, drack juice gjort på apelsiner och jordgubbar samt laktosfri fil (stod att messmör och fil innehåller järn, i min folder jag fick ifrån blodmottagningen) sedan paltbröd (svart tunt hårdbröd). Om inte detta sätter igång magen då tror jag inget gör det. Just ja tog min järntablett också.

 

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: