Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Bowling.

Idag drog vi alltså på Bowling, jag, Björn och William. Var verkligen jättekul, Williams första gång!
Jag gjorde till min stora glädje två strikes vilket jag absolut inte trott, men tänk att man kan lyckas med saker ibland *S*. Efter vi varit på bowlingen drog vi till Ingarvet, jag och William sprang in på ta till vara och glodde en snabbis, sen blev det en tripp till citygross.
Efter det åkte vi hem till Björn, eller ja först fick jag springa in och köpa två stycken gröna chili’s åt Björn på Willys. Blir alltid så störd på folk, varför vänder sig inte folk om och ser att OJ någon har 1 vara klart de ska få gå före, jag är noga med sånt om jag har en stor vagn. Handlar jag en proppfullvagn så har jag TID över, ska jag snabbshoppa så har jag förmodligen bråttom vilket jag alltid tänker om andra med. Men i denna egocentriska värld tycks den saken totalt obegriplig för andra, lika som jag stör mig på att folk inte håller upp dörrar åt folk med massa saker i famnen, eller att folk som kommer sist till busshållplatsen tränger sig på först i kön, eller när folk i kösystem som bildads på turordning (t.ex jysk) går springer fram och tar plats för den som väntat på sin tur ett tag. Det här förekommer även på snabbmatsställen, jag brukar vilja strypa folk som gör sånt RESPEKT för fan! Lika hatar jag folk som tränger sig i rondeller när man kör bil, eller som knycker ens p-plats. Glömmer aldrig en gång när jag skulle med bussen, William var bebis och låg i barnvagnen och jag fick springa in på supermarket på stan, en kärring tränger sig före mig i kön (med proppfullkorg, själv hade jag ett paket blöjor), jag frågar henne då; ursäkta men kan jag få gå före? Då säger hon ”NEJ jag har bråttom”. När jag väl fått mitt paket betalat och var på väg ut stod hon fortfarande och proppade i sina grejer i sin kasse och jag hade missat bussen… Minns hur jävla sur jag var och svor en lång radda ilska ord inom mig till kärringen och tänkte ”JA dessa extra sekunder du stal från mig gav dig mycket va?” Egentligen hatar jag människor, min inställning är att alla människor är idioter tills motsatsen är bevisad…

Hur som helst lagade Björn en jättegod chiligryta, och bjöd mig, William och Björns mamma på, efteråt åt vi lite bakelser jag köpt. Nu ska jag bädda om sängen och sedan blir det nog natt här.

 På väg in.

Bowla

Älskade <3

Välja klot.

Björn – 1
Jag – 2
William – 3

En bit av mig, storlek 36.

Du är mitt allt.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: