Idag är en sån dag…

Idag är en sån dag när jag skulle vilja göra 1000 saker. Tittar man på datumet är det den 3 november, jag fick min mens den 5 November förra månaden vilket borde betyga att det är galna fruntimmersveckan på gång igen. Huga! Jag hatar mens! Det är alltid vid mens jag blir som mest aktiv, men det är också vid mens jag blir illamående, kräks och allmänt äcklad av mig själv! Tur man fick morfin utskrivet förra månaden, dock rörde jag aldrig minipillren för det kändes inte rätt.

Idag blir det i alla fall Bowling med Björn, klockan 14.00 har jag bokat banan, blir kanske 3-4 gången i mitt liv jag bowlar, jag är väl egentligen ingen sån som gillar sånt där. Det är för utpekande, dock har William velat bowla i flera år så nu ska vi dit, vet inte vad mer som kommer ske idag.

Jag har vaknat flera gånger i natt med kliande i halsen och andningsvårigheter, var inte vad det är med det är något skit i sovrummet och jag kan inte komma på vad. Det blev i samband med att jag flyttade dit köpsmansdisken jag köpte, jag har dock mina funderingar om det kan vara hårsprejen som är boven i detta drama, så jag plockar ut den idag och hoppas på det bästa.

På tal om hårsprej, jag har ont bak vid skulderbladet, under huden liksom. Det bränner som ett brännmärke men det syns inget bara svider och bränner som fan. Någon som varit med om något liknade?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Idag är en sån dag…

 • 3 november, 2011 at 12:42
  Permalink

  Tack för kommentaren! 🙂

  Förstår att du gruvar dig för mensen, så jobbigt som det verkar va för dig 🙁 Hoppas morfinet hjälper då!

  Det där “märket” kan inte va så något skavt emot där? Eller irriterat av något konstigt tyg? Finne/dylikt som är på gång men inte syns än?

  Reply
  • 3 november, 2011 at 13:17
   Permalink

   Malle – Det syns inget och inget ligger åt där 😮 . Det är liksom inget märke utan det bränner under huden men finns inget där, känns inte alls som en finne utan det liksom “bränns”.

   Reply
   • 3 november, 2011 at 13:41
    Permalink

    Okej.. Ja då har jag ingen aning… Någon allergisk reaktion kanske? Men då borde det kanske va på något mer ställe med… :S

    Reply
    • 3 november, 2011 at 22:05
     Permalink

     malle – Nä det kliar liksom inte utan ömmar och bränner under huden :-/

     Reply
 • 3 november, 2011 at 19:01
  Permalink

  Tackar 🙂

  Ja jag har varit med om svidande hud en gång i augusti när jag var rikgit sjuk och sängliggande då sved det överallt typ annars vet jag inte kanske hänt då och då när man fått en muskelskada eller nåt då kan det svida så det är nog ingen fara jag har typ alltid ont någonstans ijämt ha ha

  Reply
  • 3 november, 2011 at 21:57
   Permalink

   Nightflies – Tack för svaret, är kanske någon muskel då :D.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: