Drog med William ut på lite utomhus letande idag, först till plantagen där jag köpte en sån där pistol man kan tända ljus med, vet inte vad dom heter med typ en ganska stor tändare? Sedan gick jag till siba och köpte skydd eller plastgrejs till min Iphone 4s som jag väntar på, den skulle komma snart sa dem på telenor så jag får vänta har ingen brådska egentligen men jag är sån som vill ha saker NU och gärna redan igår.

Drog sedan runt på maxi, gick hem och såg på leksakernas julafton, sjukt dåligt ljud när man filmar med mobilen märkte jag, låter som jag mumlar ju. Jag har ljus och pipig röst vilket gör att jag inte kan ha höga toner lite drygt kan så här kännas.

Nä om man ska gå och läsa lite En barkbåt till Eddie för William då.

William tog en korv på Maxi.

Jag till William – Vill du ha en sån? (Mest för att se hur han reagerade.)
William – FÅR jag prova?
Jag – Visst.
Efter en stund i provrummet – MAMMA DEN ÄR SÅ SKÖN!
JAG VILL HA EN SÅN HÄR!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa