Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Dagens William

Mamma skulle du bli arg på mig om jag blev alkoholist?

Jag; JAG skulle inte bli speciellt glad då nej…

Om jag visste vad den killen får allt ifrån. Hehe

8 Comments

  1. Tänk om man ändå kunde vara sådär rätt fram som man är som barn hela livet. Skulle bli lite färre missförstånd 😉

    Sv: Jag med! Mat är nästan det bästa som finns. Därför jag föredrar nyttig mat framför massa uteslutande dieter.

  2. Ja det skulle vara väldigt intressant & veta hur de tänker kring den frågan eftersom dom ställer den. 🙂

    Svar: Ja det är lite jobbigt med allting som sker med Ted. Men det är bara att kämpa på & hoppas på det bästa. Den ena kulan hittar dom, men den ligger inte på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.