Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En liten dag i Falun.

Björn ringde och frågade om vi ville haka med ner på stan idag. Vilket jag såg min chans på då vi skulle på kalas hos Linns son Sixten som fyller ett år imorgon. Hittade efter att ha plöjt igen de mesta äntligen något jag kände för att köpa, vi åkte sen till Linn. Problemet var väl att William surade redan när vi skulle dit med ord som ”JAG vill inte dit, det kommer bara vara massa tjejer där (syftade på Linns dotter Linas kompisar) och massa bebisar. Vi kom dit och William spred verkligen ”jag vill inte” känsla så till sist så kände jag att det var lika bra att ge med sig, vill inte förstöra stämningen för folk. På ett sätt förstår jag ju William också, han kan leka med tjejer och gör det ofta i skolan men där kände han ju bara Lina och det är ju inte kul att komma till ett ställe där man endast känner ett barn, de minns man ju själv från man var liten och bebisar (småbarn) är inte Williams grej alls. Han tycker mest bebisar är dryga och försöker undvika dom så mycket han kan, han är helt enkelt för stor eller hur man ska säga.

Vi åkte ut till Kniva en sväng, jag råkade somna på kökssoffan där kände bara hur ögonen slog ihop sig och sen sov jag som en stock. Hehe vissa kan sova överallt liksom S.

Imorgon går jag min sista VFU vecka, har varit jättebra på det nya stället och jag trivs. Dock så kommer det bli skönt att bara ha studierna att koncentera sig på känner jag. Det här med att varva litteratur med heltidsjobb är verkligen inget jag tycker känns speciellt roligt. Jag hade hellre haft 5 veckor med 5 dagars VFU i veckan än som nu 3 dagar och sedan två dagars studier.

Tog lite bilder idag i brist på annat.

Hey there

Mama

Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa