Idag fick jag stanna över på VFUN för de ville ha mig som vikarie, vilket var toppen! Även om det inte blev många slantar var de ju ändå lite extra för budgeten liksom. Verkligen toppen plats jag har vfu på med underbar personal och så fina barn, trivs som fisken i vattnet. Detta var också min sista dag på VFUN under PG II.

Hur som helst så gick larmet när jag jobbade att alla barn skulle hållas inne för en pojke blivit nästan indragen i en bil, jag kände direkt att jag behövde ringa och kolla så William var okej, det visste jag väl visserligen annars hade ju skolan ringt men för min skull behövde jag bara veta. Usch kände mig så skrämd av detta, nu är de ändå ute på nyheterna så då kan jag lika gärna skriva om det men just då var de ju bara vi som visste, fan va de kändes i magen, en del av mig tänkte vad har man valt för yrke liksom. Dock är ju såna här händelser också bra att gå igenom då man får inblick i hur verksamheten arbetar vid kris eller hur man ska säga. Om ni inte läst om det kan ni läsa om händelsen här det  är märkligt hur man reagerar som förälder, hur man genast blir rädd och vill bli en hök över sitt barn. Jag älskar William så mycket och kan bara tänka mig hur han känt sig om det varit han som råkat ut för saken, tänker verkligen på pojken och hans föräldrar.

6 kommentarer

    1. Hannele – Mamma till två prinsar – Visst är det hemskt 🙁 . Man kände verkligen panik i kroppen, helt sjukt att såna där ska kunna gå lösa på gatorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa