Medan resten av folket räknar ner tills julafton räknar jag ner till den bästa årstiden på året SOMMAREN! Om sex månader kommer det finnas blommor ute, det kommer lukta gott och livet kommer leka. Det kommer vara sommar och jag är klar med min utbildning, jag firar SOMMAR i Sverige liksom!

Jag räknar ner till den bästa perioden på året SOMMAREN!

Visserligen inte någon midsommarbild men den är härlig ändå.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: