Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Mamma och barn.

William kör en stenhård dissa morsan period just nu. I hans huvud är det viktigaste kompisar och allt roligt du kan göra med dem. Att ha några minuter över för sin mamma tycks vara överflödigt.
Vi var till tandläkaren idag och allt gick så bra, jättefina och hela tänder och han fick även göra en koll i munnen med sån där maskin, vi gick sedan hem från britsarvet, var kallt men skönt att röra på sig.

Nu tar jag lite jullov känner jag, pluggade lite på förmiddagen men nu vill jag ha lite ledigt ett par dagar för att mysa med William (de lilla jag får), kanske hinna med att glo på lite spännande saker på stan? Vad vet jag, jag hoppas jag ska hinna ta mig upp till Orsa också så jag får träffa släkten.

Jag och William såg på disney canal och space jam idag, var jättemysigt för oss båda, delade på en filt och gosade en stund.

Oss två.

Hey There

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: