Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Befinna sig i matkoma.

Nyss ätit jättegod middag, kycklingfilé med potatisgratäng och grönsaker, riktigt GOTT.Till lunch idag gjorde jag baconröra, blev också bra. Nu sitter vi i soffan, William är nattad då han ska försöka hålla sig vaken till tolvslaget imorgon och Björn lägger 3000 bitars pussel samtidigt som han kikar på hockey på 10 live.

Annars händer det inte speciellt mycket bara softar här inför morgondagen, då ska vi ha lite nyårsmys här med följande på menyn.
Förrätt – Sparrissoppa
Varmrätt – Plankstek
Efterrätt – Glass med jordgubbar. (Kostar 20 kr per förpakning på Willys Origo vet inte hur det är om det är samma pris i hela landet.).

Sedan har jag köpt chips och dip. Lär bli att handla ölkorv imorgon också för det tycker William hör nyårsafton till.

Vad ska ni äta- och hur ska ni fira?

Related Tags:

8 Comments

  1. Ska fira med vänner.. Så en del av oss ska gå på Eastern Palace först och äta 🙂
    Ser fram emot det, har alltid blivit asdålig i magen då jag ätit där senaste 2-3 åren. Förmodligen då pga att jag ätit friterat (=gluten), så ser fram emot att äta där och faktiskt INTE behöva må skit sen! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: