Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Nu ska håret tjocka på sig.

20111230-135311.jpg

Tänk att laxermedel kan användas till så mycket saker. Lisa tipsade mig för ett tag sedan om detta då hon läst om det. Nu jävlar ska här testas!

Related Tags:

8 Comments

    1. Camilla 31 år & 8 barnsmamma – Har hört att de är rikigt äckligt, tänkte prova det med William men blev aldrig av :-p.
      Men blir kul att prova om det funkar för håret :-D. Behöver verkligen tjocka på mitt hår för jag har jättetunnt 🙂

    1. Jessica – Ja men tar lite grann i handen och ska smörja in hårbotten, sedan dra ut oljan mot hårtopparna. Låta det sitta i i cirka 30 minuter och sedan skölja ur med schampoo och balsam. Läste att 3 dagar i veckan ska ge snabbt resultat, finns massor av före- och efterbilder på bland annat google. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa