Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Jag längtar efter.

Jag längtar efter att ha en bok bredvid sängen igen, att lägga mig och öppna bladen i boken och vandra in i någon annans värld för en stund.
Jag längtar efter tiden, stunden och lukten. Ett halvår sedan har jag tid igen, tid för att äntligen hålla på med något jag älskar, tid att börja plöja igenom alla fynd jag gjort på bokrean de senaste 6 åren. Jag längtar mig galen efter att läsa böcker som inte är baserade på vetenskapliga teorier och observationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: