2011 tillbakablick

Januari – Skrev in mig på en matematikkurs i Gävle, förutom det började jag läsa svenska I, Svenska som andraspråk, specialpedagogik, mobbningkurs, och fortsatte med sex- och samlevnadskursen blev även någon kurs till som jag just nu glömt. Sammanlagt läste jag 90 högskolepoäng vilket motsvarar 1,5 års tid på högskolan på en termin.
Februari – Fyllde jag tjugosju, William blev sjuk och hade jätteont i magen så därav fick jag helt enkelt ta och åka till akuten med honom där misstänktes blindtarmen men han mådde bra dagen efter.
Mars – Tog två till hål i ögonen.
April –  Klippte lugg och la in slingor i håret. Var väl det mest intressanta som hände mig där i april i år. Hehe
Maj –  Williams klass åkte på liten klassresa till Salins- strutsfarm i Borlänge vilket var jättehäftigt och mysigt.
Juni – ROCKSTAD FALUN! Så sjukt roligt, precis som året innan. Jag, Christin, Kattis, Björn och Björns kompis hade skitkul. Bra musik, öl och trevliga människor. Något mer behöver man inte begära! Perfekt helt enkelt! William var på sin första skolavslutning i Kristinehallen.
Juli –  Åkte till Orsa och gick ut på yran med min kusin, medan min moster var barnvakt. Var guld värt då jag och min kusin hade jättetrevligt, blev en tripp ner på Orsa-camping med ett gäng från Norge.
Augusti –  Jag började mitt sista år på högskolan, William började sitt första år i grundskolan.
September –  Tog fina höstbilder på William. Var varmt för att vara september.
Oktober – William fyllde 7 år! Firade hans födelsedag likt Williams önskemål på China, åt god mat och hade jättetrevligt.
November –  Hade mitt första lov på över 6 år. En vecka som var guldvärd! Jag och William gjorde en hel del mys den veckan. Helt perfekt!
December –  Till min stora lycka en varm MÅNAD! Uppsatsskrivning, men mysig jul.

 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: