Januari – Skrev in mig på en matematikkurs i Gävle, förutom det började jag läsa svenska I, Svenska som andraspråk, specialpedagogik, mobbningkurs, och fortsatte med sex- och samlevnadskursen blev även någon kurs till som jag just nu glömt. Sammanlagt läste jag 90 högskolepoäng vilket motsvarar 1,5 års tid på högskolan på en termin.
Februari – Fyllde jag tjugosju, William blev sjuk och hade jätteont i magen så därav fick jag helt enkelt ta och åka till akuten med honom där misstänktes blindtarmen men han mådde bra dagen efter.
Mars – Tog två till hål i ögonen.
April – Klippte lugg och la in slingor i håret. Var väl det mest intressanta som hände mig där i april i år. Hehe
Maj – Williams klass åkte på liten klassresa till Salins- strutsfarm i Borlänge vilket var jättehäftigt och mysigt.
Juni – ROCKSTAD FALUN! Så sjukt roligt, precis som året innan. Jag, Christin, Kattis, Björn och Björns kompis hade skitkul. Bra musik, öl och trevliga människor. Något mer behöver man inte begära! Perfekt helt enkelt! William var på sin första skolavslutning i Kristinehallen.
Juli – Åkte till Orsa och gick ut på yran med min kusin, medan min moster var barnvakt. Var guld värt då jag och min kusin hade jättetrevligt, blev en tripp ner på Orsa-camping med ett gäng från Norge.
Augusti – Jag började mitt sista år på högskolan, William började sitt första år i grundskolan.
September – Tog fina höstbilder på William. Var varmt för att vara september.
Oktober – William fyllde 7 år! Firade hans födelsedag likt Williams önskemål på China, åt god mat och hade jättetrevligt.
November – Hade mitt första lov på över 6 år. En vecka som var guldvärd! Jag och William gjorde en hel del mys den veckan. Helt perfekt!
December – Till min stora lycka en varm MÅNAD! Uppsatsskrivning, men mysig jul.

 

Fb-Button

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: