Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Mina serier är tillbaka!

Tänkte skriva ett långinlägg imorgon istället. Men idag såg jag Pretty little liars och the lying game! Pretty litte liars jag säger bara det WOW vilket avsnitt satt som klistrad, älskar den serien verkligen. Sen blir jag alltid så imponerad av deras kläder.

Kommer mer skrivet imorgon ska gå och sova nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.