Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Gillas just nu.

 • 9 januari, 2012 at 10:53
  Permalink

  Varit mycket nu det senaste så inte hunnit med att läsa bloggar som jag vill 🙁 Men ska bli bättring nu när vardagen är igång igen hoppas jag. Har uppdaterat lite om utmaningen på bloggen om du får tid över 😉

  Reply
  • 11 januari, 2012 at 20:39
   Permalink

   Pernilla – Det ska jag, har bara otroligt mycket just nu med studierna.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: