Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Födelsedagstankar.

Om exakt en månad fyller jag tjugoåtta. Bryr mig inte speciellt mycket över den saken, de känns faktiskt helt okej. Jag har hunnit med massor under de senaste 8 åren och är faktiskt nöjd med tillvaron. Om jag ser till hur mitt liv blivit är jag glad för det jag har.

Men åter då till födelsedagstankar, i två år har jag inte ens orkat tänkt på att ha hit folk. Fyller man år vill alla festa och jag pallar inte festa. Huvudvärken dagen efter, alla dryga fyllon på krogen, sliskiga karlar, spyor och allt som står alkohol till. Så jag har helt enkelt firat med William och släkten för ORKA fira mer en så liksom.
Men så tänkte jag i år, jag kanske skulle ha lite tjejmiddag eller så? Bjuda hit lite vänner och äta gott och snacka kanske dricka något glas vin typ och bara ha trevligt, inget VI måste på krogen utan bara ha en trevlig kväll.

Så nu frågar jag er, för jag vet att många av mina vänner läser även om ni sällan kommenterar är detta något ni är intresserade av? Om ni är det, kommentera här eller smsa. Jag har ju sällan tiden att träffa er något som jag tycker är skittråkigt detta skulle vara ett perfekt tillfälle.

4 Comments

  1. Låter skit mysigt, om dom säger nej är dom dumma ^^ är skönt att bara ta en lugn kväll med lite trevligt sällskap kanske lite spel och tjejsnack! hoppas det blir skoj 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: