Författarens egna ord. När folk inte förstår sakers värde.
Författarens egna ord.

När folk inte förstår sakers värde.

Kollade runt på en köp och säljsida på facebook och såg hur någon försökte sälja ett överkast från HM för 800. Jag kunde inte låta bli att börja skratta, tror någon seriöst att de ska få 800 för ett begagnat överkast från HM?
*Fnissar*

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: