Blev jobb idag, nu visserligen endast två timmar men dessa två timmar var guld värda, jag behöver sånt komma ut och möta verkligheten jag är inte alls den typiska studenten på de viset utan jag behöver jobba, känna mig behövd det är otroligt viktigt för mig.

Skulle beställa mitt smycke idag när jag insåg att det inte gick, fanns ju inget ställe att fylla i presentkortet på otroligt märkligt så får vänta lite.
Har huvudvärk men ska se på pretty little liars och the lying game innan jag går och lägger mig i alla fall, fick en stor kartong när mina partylite saker kom. Tänkte ta den kartongen och lägga ner lite saker jag inte använder i och föra ner i förrådet. Är trist det där när man plockar ihop saker och för ner de i förrådet på ett vis, det blir liksom ett bevis på att man tröttnat på något.

Är CD-skivorna som ska få åka ner, mycket för att jag aldrig lyssnar på CD-skivor längre, gör någon de? Går väl inte ens att drömma om att man skulle kunna sälja cd-skivor då ingen i dagens samhälle lyssnar på det. Men de får helt enkelt flytta ner i förrådet känner jag, får se om det blir mer saker också. Är helt enkelt dags för att rensa lite här hemma.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: