Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Lilla Lisa Design

Som jag skrev förra veckan fick jag ett presentkort på Lilla Lisa Design, och jag valde ett halsband. Det fick stå Madeleine i det, jag tänkte först William men så bestämde jag mig för att jag faktiskt kan ta något med mitt eget namn på också. Funderar på att köpa ett armband därifrån senare och sätta dit William som namn bland annat. Tusen tack mamma & G för det fina halsbandet! Är så himla glad! Sen tycker jag ni ska kolla in Lilla Lisa design för de finns massor med fint där.

Snabb leverans beställde i onsdags och fick idag.

Liten påse för halsbandet.

Smycket

Halsbandet

Så fint!

 

8 Comments

  1. åh jag tror jag ha sådant smycke fast mer i rosa. Holmqvist design eller hur?? Jättesnyggt. =) Dalafint. ==)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.