Blev aningen frustrerad i morse när jag insåg att comhemboxen krånglade igen, nu går det inte att se på den alls. Blev så irriterad, så fick ringa comhem som ska smsa när “felet” är löst. Kul start med comhem, det har liksom krånglat sedan början, känns lite som att “du ska inte ha tv Madde.” Efteråt kom bovärden hit för att glo på tapeterna. Tydligen har dom ingått i något konstigt avtal så målarna ska ha 500 för att göra en “lägeskoll”, sedan för att börja tar de en “startavgift” på 500. Förutom de ska jag betala 962 för själva målningen. Kändes helt sjukt blir liksom 1962 kronor för att MÅLA min hall, då målar dom på tapeterna, spacklar igen hålen och målar. Tänkte att de kan säkert jag fixa själv om det är så. Har aldrig tapetserat eller målat själv någon gång men jag fixar det säkert med hjälp av någon. Så någon som vill hjälpa mig måla? *blink blink*

Sedan drog jag och Lisa runt på stan en sväng, vi gick först till Maestro och käkade lite, längesen jag var där. Förut gick vi dit kanske ofta och drog runt på stan men pedagogiskt arbete kurserna är rätt krävande så den tiden har helt enkelt inte funnits för sånt. Kikade runt lite på stan och blev en sväng in på telia för att klämma och känna på varsin surfplatta, för där är något jag tänker “åh va roligt” med *fröken sukta, är mitt andranamn*. På vägen hem så fick jag se Lisas valp så himla söt! Blev helt förälskad i den lilla sötnosen, jag kan inte låta bli att kolla på hundar på blocket stundvis. Jag vet att jag inte kan ha hund, men jag önskar mig hund ändå i smyg hela tiden. Att ha hund är något jag mer en gärna skulle vilja ha.

Gick till Williams skola och hämtade med honom hem. Väl hemma hade jag fått mitt smycke (som jag skrev om). Fixade lite middag och William och hans kompis kom hit, nu sitter de och leker på Williams rum. Själv gör jag inte mycket, klocka halv sju ska Williams kompis gå hem och då blir det väl att göra kväll här, William får duscha, läsa lite läsläxa för mig och sedan ska jag se på lite tv och gå och sova. Är sjukt trött nämligen.

 

4 kommentarer

 1. Hej,

  Tråkigt att du upplevt problem med tjänsten sedan start, då jag inte har några kunduppgifter är det svårt att svara på vad som har hänt i just ditt fall. Jag hoppas att problemet nu är löst och att din tjänst fungerar korrekt. Skulle du ha några frågor kan du ringa oss på 0771 55 00 00 eller skriva till oss på Twitter, http://www.twitter.com/ComHemAB, om du föredrar det.

  Med vänlig hälsning
  Johan Wester
  Kundservice

  1. Com Hem AB – Inga problem alls. Problemet ligger hos mitt hyresbolag som kopplat fel, och inlägget var inte menat att ge kritik mot com hem utan mer att jag alltid får problem med tekniska saker vid starten. Jag har faktiskt berättat mycket bra för vänner om eran kundtjänst. Kul dock att ni svarade här det visar att ni är seriösa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: