Det märks så väl på mig när det är mycket i skolan jag får helt enkelt inte tid över för att skriva något. Hur som helst, idag har jag läst igenom arbetet vi ska opponera på, jag har även städat och röjt på Williams rum, han är dock inte medveten om detta, jag bar ner 3 kassar med leksaker i förrådet, han hade massor som han inte leker med och då anser jag att det är onödigt att de bara ligger i hans lådor och skräpar och tar plats för saker han faktiskt använder.

Fick rejäl huvudvärk så somnade på soffan en stund, Björn kom hit och fixade middagen. Vi spelade lite Cluedo, jag William och Björn och sedan begav jag mig till Williams skola på vänföreningsmöte. Nu är det alltså kväll och jag är rejält trött, imorgon ska bovärden hit för jag ska klaga lite på tapeterna jag har i hallen… Vet jag är ett fån men jag skulle verkligen vilja få vitt här, jag hatar dessa slutet av nittiotalet början på tvåtusentalet tapeterna som någon valde att tapetsera in här, förstår inte hur alla ville ha det så här då? SÅG ingen att det blev mörk? Jag vet i och för sig att jag själv ville ha sådant när jag nyss flyttat hemifrån 2001 men ändå, nu känns det ju långt ifrån vad man vill ha, jag älskar vitt och vitt gör i alla fall att rummen inte känns så mörka.

Ska även passa på att träffa Lisa på stan imorgon, var jätte längesen vi sågs nu.

2 kommentarer

  1. Haha jag är precis tvärtom, hatar vita väggar! Ger mig mest äcklig sjukhuskänsla. Sen var det vitt Överallt i min förra lgh, höll på att bli galen! 😛

    1. malle – Jag hatar när de är för mycket färg. Tyvärr tror jag det blir att hoppa målningen för det skulle gå på 1962 kr, detta då målarna ska ha 1000 kr bara för att kolla och sedan börja 😮 . Sedan resterande 960 är för själva målningen, känns lite väl. Då kan jag lika gärna försöka själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa