Djursjukhus och annat.

Idag fick Harry kastreras. Det gick bra för honom men han har varit rädd sen han kom hem till mig, just nu ligger han under soffan där han befunnit sig hela dagen. Dock har jag för dit mat så han har ätit lite. Han är även ID-märkt och har fått vaccination, detta ingick i priset som vi tog 600 för allt. Det tycker jag är perfekt och en ganska liten kostnad för att katten ska må bra, samt att en kastrerad katt minskar risken för oönskade kattungar, ÄVEN hankatter är viktiga att kastrera anser jag!

Annars har dagen gått fort, William har nyss nattats och jag ska snart se på the lying game och pretty little liars, switched at birth och Jane by design i brist på annat.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Djursjukhus och annat.

  • 26 januari, 2012 at 20:59
   Permalink

   Håller verkligen med. Harry är dessutom född i det vilda så jag förstår sånt väldigt väl.

   Reply
 • 28 januari, 2012 at 09:24
  Permalink

  Helt klart värt pengarna för att katten ska få ha det bra. =)
  Kommer ihåg när min katt Zlatan kastrerades.. Hämtade honom från veterinären och bäddade ner honom i soffan, sen var jag tvungen att åka och jobba. När jag kommer hem 8 timmar senare så ligger han kvar på exakt samma ställe nerbäddad. 🙂 Stackaren var inte pigg den dagen. =)

  Reply
  • 28 januari, 2012 at 10:43
   Permalink

   Sarah – Harry sover mest hela tiden. Fast idag har han gått runt lite och igår så låg han framme. Han var och tryckte bakom soffan de två första dagarna men tror han mår bättre nu :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: