Idag kom Christin förbi här, jag har inte sett henne sen rockstad Falun så det var verkligen på tiden. Var jättetrevligt och vi drack lite kaffe och pratade. Vi ses alldeles för sällan, det beror helt på studierna hon pluggar också och ens sociala liv blir begränsat när man är student säga vad man vill men jag anser att jag sällan får tid att träffa folk sedan jag började plugga.

Williams skola hade temafest idag, eftersom hans skola arbetar med temaarbete för varje termin så körde dom med tema ”Världens resa” och avslutade temat idag med en fest likt det gör varje termin, det som är roligt med temat är att hela skolan är inkluderad och då skolan är en F-9 skola förstår ni säkert hur kul det är att se eleverna. William spelade Ukulele och broder-Jacob. Fick veta av hans ena lärare att det var William själv som frågat om det var okej, och det var det. Jag fick tårar i ögonen samtidigt som jag stod och filmade. Jag kommer nog lägga ut filmen i ett skyddat inlägg här på bloggen för jag vill inte sprida något med andras barn på, men han var då duktig, spelade och så sjöng barnen med i sången. Barnen är så duktiga, uppträder, spelar teater och sånt. Var imponerad redan när han gick i F-klass och när man sedan ser niorna och inser att William kommer få chansen att lära sig spela gitarr, trummor, fiol osv då blir man så imponerad! Jag menar förstår ni vilka möjligheter detta ger?

Harry stannar en natt till, jag kände att det går bra nu ska jag se the lying game som jag inte hann med igår och lika så Pretty little liars!

Bilder kommer imorgon också, varit uberdålig på de på sista tiden!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa