fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

Blingoparty i fredags.

I fredags hade jag blingo-klädparty här hemma hos mig. Ni som känner mig, och även följt mig ett tag vet att jag är en sucker för hempartyn! Jag liksom älskar det! Säljaren  kontaktade mig på facebook för ett tag sedan och frågade om jag var intresserad av att ha blingoparty! Självklart var jag på, nu visste jag vem hon var sedan tidigare då våra barn gått på förskolan tillsammans. Hur som helst så köpte jag en helt underbar sjal i amerikansk inspirerad designad av Anine Bing, jag valde att lägga den över mig som en poncho och det blev SÅ snyggt! Den fick helt enkelt bli min! Jag kommer även beställa lite till längre in i säsongen för det kommer en klänning som bara skrek MADDE!
Blingo säljer ekologiska kläder, som inte innehåller några gifter eller farliga kemikalier. Kläderna garanterar även att varken djur, eller natur kommit till skada under tillverkningen och INGA barn har fått jobba för 5 kr för att tillverka kläderna.

Som tack för att jag var värdinna fick jag denna fina t-shirt till William. William diggade den enormt!

Ponchon får ni se när den kommer med posten.

Så snygg!

Älskar trycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: